Jag är, som jag har berättat tidigare, på lärarutvecklingskurs i Sigtuna. Det är en härlig by, en bra kurs och ett fantastiskt hotell!
Jag kan inte säga så mycket om kursen då den är upplevelsebaserad och jag vill inte fördärva för kommande kurstillfälle. (jag vet att vissa nyfikna kollegor kan tänkas “snoka” runt här inne nu för att få info om kursen haha) Jag kan inte heller säga så mycket om Sigtuna för jag har tyvärr inte tiden att upptäcka Sigtuna mer än genom en tidig promenad. Men hotellet! Men herremingudochskapare vilken service och vilken mat! Jag förstår varför kursen kallas för trekiloskurs istället för tredagarskurs. Haha
Till lunchen hade det egentligen räckt med bara salladsbordet.
Det var så gott med sallad och sparrissoppa med krutonger och lax att jag faktiskt hoppade över varmrätten.
Det behövs inte mer, varken kött eller fisk.
Givetvis är det kakbuffé till kaffet.
Vaniljpannacotta med äpplemos. Oh yum
Sötaste små cheesecake’s med blåbär men de åt jag inte eftersom jag inte är så förtjust i blåbär.
Den här däremot. Wow! Chokladkaka med lite sälta. OMG!
Sen fick vi tack och lov jobba lite så vi hann bygga upp en aptit för middagen.
Idag var det “bara” tvårättersmiddag eftersom det är ostbricka nu på kvällen.
(just nu sitter jag och knaprar på lite päron och Chevré, Rönneväcken, Manchengo, Västerbotten och Oviken Vera inte alls fel!)
Matjesill! Yummie!
Och en fantastisk huvudrätt!
Gud vad mätt jag blir på detta stället! Önskar jag orkade äta lite till av allt för att verkligen njuta av maten!
Tur att vi får vara här imorgon också!
Å hjälp vad det ser gott ut, precis allting!!
Kramar
Ja ungefär så är det också. 🙂
Kram
Åh, äntligen någon mer som inte är så förtjust i blåbär! Alla som jag säger det till, att jag tycker att det är ett ganska intetsägande bär glor på mig som om jag vore en landsförrädare! Det verkar vara osvenskt att inte tycka om blåbär haha! Tur jag är 1/4 dansk – jag får skylla på det! 😉
Klart att vi känner lika!