Hos Kristina har jag det gott!

Jag är, som jag har berättat tidigare, på lärarutvecklingskurs i Sigtuna. Det är en härlig by, en bra kurs och ett fantastiskt hotell!
Jag kan inte säga så mycket om kursen då den är upplevelsebaserad och jag vill inte fördärva för kommande kurstillfälle. (jag vet att vissa nyfikna kollegor kan tänkas “snoka” runt här inne nu för att få info om kursen haha) Jag kan inte heller säga så mycket om Sigtuna för jag har tyvärr inte tiden att upptäcka Sigtuna mer än genom en tidig promenad. Men hotellet! Men herremingudochskapare vilken service och vilken mat! Jag förstår varför kursen kallas för trekiloskurs istället för tredagarskurs. Haha

DSC_3428Till lunchen hade det egentligen räckt med bara salladsbordet.

DSC_3419 DSC_3417

Det var så gott med sallad och sparrissoppa med krutonger och lax att jag faktiskt hoppade över varmrätten.
Det behövs inte mer, varken kött eller fisk.

DSC_3413 DSC_3440 DSC_3446

Givetvis är det kakbuffé till kaffet.

DSC_3443

Vaniljpannacotta med äpplemos. Oh yum

DSC_3450

Sötaste små cheesecake’s med blåbär men de åt jag inte eftersom jag inte är så förtjust i blåbär.

DSC_3448

Den här däremot. Wow! Chokladkaka med lite sälta. OMG!

DSC_3467

Sen fick vi tack och lov jobba lite så vi hann bygga upp en aptit för middagen.
Idag var det “bara” tvårättersmiddag eftersom det är ostbricka nu på kvällen.
(just nu sitter jag och knaprar på lite päron och Chevré, Rönneväcken, Manchengo, Västerbotten och Oviken Vera inte alls fel!)

DSC_3475

Matjesill! Yummie!

DSC_3484

Och en fantastisk huvudrätt!

Gud vad mätt jag blir på detta stället! Önskar jag orkade äta lite till av allt för att verkligen njuta av maten!

DSC_3423 DSC_3442 DSC_3455 DSC_3480

Tur att vi får vara här imorgon också!

 

4 kommentarer

  1. Åh, äntligen någon mer som inte är så förtjust i blåbär! Alla som jag säger det till, att jag tycker att det är ett ganska intetsägande bär glor på mig som om jag vore en landsförrädare! Det verkar vara osvenskt att inte tycka om blåbär haha! Tur jag är 1/4 dansk – jag får skylla på det! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.