A.I.H

Jag har nog aldrig varit så glad för att jobba hemifrån. Kroppen värker, tröttheten tar mig tillfånga och humöret är lågt. Jag tycker det är bra att jag inte nära mina kollegor idag för jag är inte trevlig idag. Det är okej att ha sådana här dagar så länge man inte är elak mot någon och att man förklarar hur man mår.
Jag funderar över hinderna vi stötte på sist jag och Jessi var på läraruppdrag i Solna. Vad var det jag behövde justera? Jag har tusen bra tankar och får inte ner något på print.

IMG_6196.JPG

IMG_6193.JPG
Jag klär på mig rejält och drar upp sjalen till öronen, tar cykeln och försöker skaka av mig olusten. Det är ingen bra dag idag och så får det lov att vara.

6 kommentarer

  1. Nä det är verkligen ingen bra dag! Att stå helt utan inkomst med alla räkningar som ramlar in gör värken 7 resor värre.
    Var är min öde ö??? 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.