Abstinens

Jag har abstinens! Jag får inga kommentarer längre. Är det vädret som gör det eller har mina läsare svikit mig? Har jag ens några trogna läsare? Till råga så har min favorit bloggare blivit hackad! Hur ska jag nu avnjuta mitt morgonkaffe när jag inte kan läsa attvaranagonsfru.se?

Nä nu skiter jag i det här gnället och tar barnen ut på en promenad med finaste fru Stjernholm och hennes smågrabbar.

9 kommentarer

 1. Jag läser…och jag förstår din abstinens. Jag har ju min blogg som dagbok och borde inte vara så “hång” på kommentarer men det ÄR kul att få ngr så man vet att man är “läst” 😉

 2. Jag tittar in och “läser ikapp” ibland (som med de flesta andra bloggar jag följer). Förstår din frustration, har känt något liknande många gånger under de sex år jag bloggat, men sista året har jag känt mindre och mindre för att “dela med mig”. Både i min blogg och i kommentarerna. Tror det handlar till viss del om att internet känns så osäkert, jag såg precis ditt inlägg om att någon tagit dina bilder – jag hade blivit urförbannad! Men vad kan man göra åt saken? Och det här med kapningen, sjukt!

  Det blev långt det här, men ja, jag läser 😉

 3. Låter som mycket skit! Att vara någons fru, saknade jag nu när jag varvar ner efter jobbet! Och att nån stjäler dina bilder!! FY! Hur kom du på det?

 4. Jag läser jämt.. Försöker även kommentera för jag förstår och vet precis , jag får inte heller särskilt många kommentarer trots att jag ser på statistiken att det finns ett gäng läsare ! Pöss !

  • Jag vet att du läser och jag läser dig! Vet ju att jag egentligen inte ska tänka så här för just nu är jag ju själv mest inne och läser andras bloggar men tja du vet hur det är.
   Kommentarer är ju så roligt! Om jag lägger upp ngt som jag tycker är roligt, fint eller vad sjutton som helst så vill jag ju gärna ha reaktioner på det. 🙂
   Pöss och kram på dig i Lappträsket. 😉

 5. Jag kikar också in ibland!
  Jättefina bilder!!
  Vad har du för kamera? Mitt autofokus slutade fundera igår när jag skulle fota kungen 🙁
  Och med småbarn bara måste jag ha en snabb kamera!!
  Ha det bra!

  • Va kul att du tittar in Kristina och tack för att du gillar mina bilder!
   Jag har en Nikon D60 med två olika objektiv, 18-55 mm och 55-300 mm. Vad har du haft för kamera innan? Jag rekommenderar dig verkligen en digital systemkamera men jag vill inte rekommendera dig någon speciell för det är viktigt att du hittar en som passar dig. När jag köpte min Nikon så gick jag efter de funktioner jag ville ha och sen en kamera som låg bra i min hand. Så läs på om de olika kamerorna och sen är det bara att åka till en affär och testa. Jag kan rekommendera Media Markt för dom har många olika modeller som man får känna och klämma på. 🙂
   Kram

   • Just nu har jag en Canon EOS. Det är en digital systemkamera, men jag har mest använt automatprogrammen faktiskt. Har börjat testa manuellt fokus lite på blommor o så.

    Tänkte ta en tur till Mattssons i Lund en dag. Varför det nu ska vara så svårt när man bor 7 km ifrån och jobbar ännu närmre 😉

    Ska bara fixa klart hallen först så vi får lite ordning på pengarna. Det har ju varit en dryyyg vinter här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.