Älskar’t

Jag tog mig en cykeltur på min “lunch”. En pool införskaffades för barnens skull, man måste ju kunna bada på sommaren! Eftersom vi inte har någon jättetomt så passar en avlång bättre än en rund, intalar jag mig.

Denna veckan har Klinta & Co. lagerrensning och det kan jag ju bara inte missa! Så jag tog min cykel (och poolen som tack och lov vart förpackad i en liten kartong) och cyklade till lagret. Väl där insåg jag att jag som vanligt kunde tagit en av varje men jag besinnade mig. Jag nöjde mig med två massageljus, bath sherbet från Bohéme som doftar gudomligt, ett magnetblock till kärleken som han har gnällt om och en härligt doftande tvål. Jag fick allt för under 250 kr, det kallar jag fynda! Särskilt med tanke på att det stora massageljuset (brinntid 100h) i vanliga fall kostar 295 kr. Me like i mängder!

20120528-152115.jpg

Det därnia bath sherbet är som fin sand/socker som man bara ska strö lite av i badet och sen ska det bli wowwowwoopwoop. Det kom i en söt presentförpackning men sen var det liksom stopp för där i låg det i en plastpåse (vilket säkert är för att det finns någon tjusig skål/ask att köpa till) och så vill jag inte ha det. *tänk tänk* Givetvis! Jag har sparat glasbrukarna med trälock som massageljusen kommer i, visste att dom skulle komma till nytta en dag.

20120528-152159.jpg
Självklart var jag tvungen att spara den rooooosa tasseln som satt på förpackningen. *s*
Nu kommer det bli ännu härligare att ta ett bad. Oj vad det kommer dofta gott!

20120528-152328.jpg
Här har ni en av alla anledningar till varför jag gillar Klintas produkter.

20120528-152519.jpg
Inte testat på djur och eteriska oljor.

Om någon funderar så NEJ jag får inte saker av Klinta & Co. inte heller rabatterat pris, jag köper de i butik eller som idag på deras lagerrensning. Jag gillar deras produkter och jag känner Lisa som tillsammans med sin man Simon driver Klinta & Co. Jag tycker att kvinnlig och lokal företagsamhet ska stöttas så därför berättar jag gärna om produkterna. Precis som jag gärna pratar om Lina och hennes fantastiska blomsteraffär Blomsterverkstan. Heja heja Höör!

3 kommentarer

 1. Oooo, lagerrensning, cykla dit på lunchen, du MÅSTE visa mig alla underbara ställen nu när jag ska börja jobba igen – har ju tappat allt! Jag blir galen! Jag har gått runt i stan i flera dagar nu och förundrats över hur mycket som ändrats sedan jag jobbade i stan sist (2009) och känner mig helt lost…

  Och du, vi måste gå över till Tindy någon dag med! Men jag hittar inte… jag tror jag vet var det ligger men inte säker…

  Kraaaam!

  • Jag är inte i Malmö och jobbar nu. Jag går bokföringskurs just nu så jag pluggar hemifrån i lilla Höör.

   Vi kanske kan ta en tripp till fina Tindy tillsammans när jag är tillbaka på jobb.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.