Än en gång

DSCN0691 DSCN0693Så underbart det här är! För andra gången denna veckan sitter jag ute och äter frukost! Kära sommar, vad jag har saknat dig!
För den som oroar sig för min lilla frukost (läs mor) så kan jag meddela att jag äter frukost på jobbet också så detta är bara för att inte gå till jobb på tom mage. Seriösa vuxenpoäng till mig för att jag verkar ha lärt mig det nu efter 38 år. haha
Jag var inne på Blomsterverkstan igår och jag kunde inte motstå denna söta lilla gröna växt. Den ska med största sannolikhet inte bo ute och kommer säkert dö men den var så söt och den passar så bra på bordet här ute så den får bo här tills den dör. Det måste ju finnas piff här ute på altanen också, särskilt nu när vi gör om altanen. För den uppmärksamme så har man kanske sett att bordet är flyttat till andra ändan av altanen och att något stort står där bordet en gång stod. Vi köpte en megastor pool igår (på Citygross så ni ska inte tro att vi har köpt någon specialare på något sett) så att vi vuxna också kan bada skönt. Förutom klöddet att få ihop poolen så ska den också ner på marken så altandäcket ska sågas upp. Det kommer säkert bli bra när det blir klart men som alltid så är det lite stökigt just nu. Och ja jag vet vi håller på överallt men det går inte att hålla på och tapetsera och måla när det är så varmt som det var igår. Dessutom så tycker jag att en pool har förtur för hur ska vi annars kunna svalka oss när vi slitit där inne? Det kommer väl ta sisådär 170000 dagar att fylla poolen så vi kommer ha tid att tapetsera också. Men just nu prioriterar vi att kunna vara i solen, iaf jag och min pälsbeklädde lille gosepåg. Vilka solälskare vi är!
DSCN0694 DSCN0696

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.