Än finns där möjlighet kvar

DSCN1079 DSCN1082

En kaffe ute, en stund tittandes på mina blommor, en sista stund att ta in alla känslor, dofterna och glädjen som blommorna skänker mig.
DSCN1087 DSCN1100

Lavendeln och rosorna kämpar tappert på och skänker min trädgård med väldoft. DSCN1090 DSCN1096

Min trädgård skänker mig så mycket ro, stilla gå runt och titta på hur det förändras ger mig sinnesnärvaro och perspektiv på tillvaron. Jag gläds åt det lilla, som att hitta små små druvor i rådhusvinet. Det är precis sådant jag behöver öva på, att inte stressa upp mig för saker som att tågen är försenade eller att tvätten behöver tas hand om. Det är en sann övning i mindfulness och självbehärskning att ha en trädgård.
Idag har jag även passat på att lägga grunden till en vacker vår, jag har köpt krokuslökar i mängder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.