Att bara vara

Det bästa med mitt jobb är jag själv önska mitt schema. Två dagar denna veckan jobbar jag 07.45-11.30 vilket innebär att jag är hemma innan sambon går till jobb så barnen får vara hemma hela dagen. Igår hade vi en viärbarahemmaochmyserdag eftersom Vincent har öroninflammation. Vincent och jag mös i soffan, jag somnade. Tur att Alfred sov i sin säng för annars vet man aldrig vad som hade hänt. Haha
Resten av dagen gjorde vi inte så mycket mer än lagade mat och lekte. Underbart!

 När jag gick upp för att väcka Affe möttes jag av något otroligt sött. En liten fot utan för spjälorna

Alfred var helt utslagen och vaknade inte förrän Vincent och jag hade stått och tittat på honom i flera minuter

När man är helt yrvaken är det gott att krama alla snuttefiltarna

Och favoritvovven, det är så att armarna knappt räcker till.

Att få köra ner tårna i en mysig matta är också gott.

Vincent har börjat regissera sig själv när jag ska ta foto på honom. Jag får helt enkelt foga in mig i ledet och göra som han säger. haha

Vincent; Mamma, ta foto på mina fötter också
Mamma; Men du har ju strumpor på dig
Vincent; Mina strumpor är fina!
*mamman tar foto och skrattar gott åt sin söte son*

Vad jag är glad för att jag har mina fina, älskade gossar att spendera en eftermiddag med.
Det är mer speciellt att umgås en eftermiddag med de nu när det är en lyx att få extra tid med de.

3 kommentarer

  1. Det är gott att bara vara. Man behöver inte fylla alla dagar med massa aktiviteter. Framför allt tror jag i dagens samhälle att det är bra för barnen att också bara få vara. Ta det som det kommer och i en takt som just då är skön. Lära dem att ha tråkigt. Hjärnan behöver inte alltid ha input. Tyvärr matas vi allt för mycket hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.