Att ha en vän

Det är den lilla omtanken som värmer så enormt. När man gör något för att göra någon annan glad utan någon som helst baktanke. Vänskap!
Igår ringde det på dörren och vi suckade båda djupt för vi var inte alls på humör för besök. Det var inget besök till oss, det var blommor till mig! Mannen som lämnade dom meddelade att även om han var snäll så var han inte så snäll att han hade köpt blommor till mig. Haha

20121126-233031.jpg

20121126-233051.jpg

20121126-233105.jpg
Jag hade på dagen fått ett sms med frågan om min adress men det reagerade jag inte på eftersom personen som skickade blommorna är en hejare på att göra överfina julkort. Där lyckades du verkligen överraska mig Jenny-Penny!
Jag fick en klump i halsen och tårarna samlades sig i ögonen, en vacker bukett till mig med blommor jag älskar i mina färger. Vänskap är banne mig bland det bästa som finns!

Jag är lyckligt lottad som har många fina vänner i mitt liv! Jag älskar er alla och ni är högt skattade, precis som vänner ska vara!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.