Att inte kunna sova

Jag hade kallt räknat med att inte sova bra inatt. Jag trodde jag skulle ha problem att somna, somna som en klubbad småbarnsmamma. Jag trodde jag skulle vakna flera gånger under natten, jag snarkade gott utan avbrott. Jag trodde jag skulle vakna innan klockan ringde, det gjorde jag dock. Vad jag inte alla hade förväntat mig var att väckas halv tre av två pojkar som gastade att dom ville komma in till mamma & pappa. Helt okej, klart dom får det. Hela familjen somnade gott i en enda hög för att sedan veckas en timme senare av en Alfred som tyckte att det här med att sova är överskattat. Så här har ni mig – första dagen som lärare och jag har fått lära mig vad det innebär att vara småbarnsmamma.
Fast jag ser det positivt – somnar jag på kursen idag så kan de bara bli positivt överraskade imorgon. Haha

20130128-064736.jpg
Herregud vad jag är trött! Smink är en fantastiskt fin uppfinning! Tur att jag kan titta på gårkvällens foto och skratta.

Nu kör vi gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.