Att inte önska mer

20120803-080853.jpg

20120803-080812.jpg

20120803-080004.jpg

Jag har en förmåga att alltid önska mig. Jag har en förmåga att inte stanna upp och se vad jag har. Jag har en förmåga att önska mig ur tiden och in i framtiden.

Jag längtar tills pojkarna är större.
Jag längtar tills vi är färdiga med huset.
Jag längtar tills jag har gått mina kurser på jobb.
Jag längtar och önskar mig bort från nuet.
Det är inte okej!

Det är nu jag lever. Det är nu jag känner. Det är nu jag ska vara!

Mindfulness good shit

Men så svårt det kan vara.
Jag önskar att jag kunde vara överallt på samma gång så jag aldrig hade behövt missa något. Mitt liv håller inte tillbaka mig med hinder, det är jag som håller tillbaka livet för att jag bygger hinder.

Mindfulness good shit

2 kommentarer

  1. Så sant så sant!
    Jag är likadan men efter min mindfullness som tog mig igenom separationen så har jag blivit mycket bättre på att “stänga av” all längtan bort!

    Framtiden kommer, hur vi än längtar, risken är att vi längtar tillbaka sen och DET vill jag inte! Då kan man ju verkligen snacka om att ha slösat bort sitt liv!!

    Kram kram!

  2. Det är fantastiskt det man redan har, jag gör mina “tacksamhetsövningar” varje kväll innan jag går och lägger mig bara för att påminna mig om allt det vackra som redan finns där. Så har jag inte haft vett att uppmärksamma det under dagen så gör jag det åtminstone på kvällen. Stora kramar till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.