Att kicka sin egna rumpa

Alltså nu har jag klagat på mig själv för länge, jag har gnällt om att jag inte kan, jag har suckat över att det inte blir bra men vet ni det är bara skitsnack. Som med allting annat så måste öva öva öva för att hålla kunskapen uppe. Så tittade jag genom mina foto som jag tagit den sista tiden och varit så besviken på. Fast det var ju inget att vara besviken över, de visar ju mitt liv och vad jag uppskattar. Det är roligt att fotografera men det är lite som med allt annat, man måste gå små steg för att komma hela vägen för ingen orkar hoppa på ett ben och hoppa i mål på tre hopp. Nä nu är det jag som ger mig själv en kick i arslet och rycker upp mig.DSC_5722 DSC_5724 DSC_5729 DSC_5736 DSC_5872 DSC_5873 DSC_5874

Ni är en stor del i att jag har insett detta, tack för alla era fina ord både här, på FB och IG. Tack!

12 kommentarer

    • Nä det gör det förstås inte men jag tappade tron på mig själv som fotograf för ett tag sedan och jag har haft svårt att skaka av mig det men nu har jag bestämt mig för att jag inte får tvivla så på mig själv.
      Tack så mkt!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.