Att landa

20120922-223727.jpg

När jag har haft en sådan dag som det var idag så måste jag landa i mig själv. Jag måste få andas och bara gå in i min lilla bubbla. I min bubbla finns det massa olika saker som får mig att stressa av och komma i synk igen. Sovande barn är bland den bästa medicinen, att bara titta på dom och köra näsan i halsen på dom. En älskads arm om axlarna och en axel att luta huvudet mot. Fina vänner att prata strunt och allvar med. Finaste systrarna att dela sånt där som bara vi förstår för vi kommer från samma rötter. Och 80-tals filmer att skratta åt.

Livet är gott att leva även en dag som denna, fylld med tårar och bråk.

20120922-223755.jpg
Det är väl det här som är föräldraskap att bli så ledsen för att hjärtat inte orkar ta in barnens alla förändringar. Älskade huliganer!

20120922-224111.jpg

3 kommentarer

  1. Jag älskar att du är så ärlig!!! Sitter på jobb nu med tårar i ögonen och minns vår jävla fredag som också skulle bli sådär mysig och rolig. Fixa barnens rum fint och göra kuliga saker hela dagen. Istället var det en massa gråt, skrik o tjafs. Till slut tog jag min sovsäck och cyklade iväg. Måste ha hunnit cykla uppemot två mil innan de övertalade mig att komma hem igen. Var så ledsen och arg.

    • Ärlighet är viktigt för mig, jag bloggar om mitt liv som det är inte som jag önskar att det var. Eller jo det är ju klart att jag skriver om önskemål också men du fattar vad jag menar.
      Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.