Att prova på något nytt

Jag har hittat en ny sak jag vill prova eller det är snarare ett nytt sätt att förhålla mig till mat. Ja jag är ju inte så bra på det där med att hålla mig till en sak så jag måste ju hitta något nytt. haha

Jag såg ett inslag på Nyhetsmorgon för ett tag sedan som fick mig att vakna till rejält, massa nytänkande gällande mat. Hello Green! Ja det var alltså Josefine Jäger som var där och pratade om sin bok Hello Green. Hennes tanke är att man ska få i sig mer grönt och se allt gott och nyttigt man kan göra. Jag föll direkt så jag beställde två böcker (en till den grönatänkande frun också förstås) och nu har jag fått hem den. Idag har jag lagt mandlar i vatten för att kunna göra mandelmjölk imorgon vilket ska ge mig chiafröpudding. Åh vad jag ser framemot att fixa med detta.

DSC_5548 DSC_5560 DSC_5566 DSC_5574Jag har köpt hem chiafrö, ekologiskt kakaopulver och något som heter Sweet som är 4 ggr så sött som socker och är helt naturligt så man behöver bara 1/4 av sockermängden för att söta upp vad än det är man ska göra. Det ska bli så kul att testa allt detta.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.