Att tänka ett varv till

20121023-195311.jpg

20121023-195214.jpg

Alltså jag hade nog kunnat shoppa ihjäl mig! Idag hade jag chansen att gå inom Höörs bästa affär, Living Like Milton. Där inne insåg jag att jag nog inte ska shoppa allt jag la i varukorgar igår. Det är ju roligare att handla i affärer än online för då får man ju med sig allt hem. Eller? Ja det är kul att shoppa helt enkelt.
Fast lite onlineshopping blir det iaf.

Barnen sover, Kärleken är på motorklubbsmöte och jag ska mysa i soffan. Hus doftar ljuvligt av varm chai-doftpinnar från Reunion Home och jag funderar på förändringarna här hemma. Inredning är kul men jag måste bli bättre på det.
Vad är era fem bästa inredningstips?
Mina fem bästa inredningstips är
1, Rena fönster
2, Ljus
3, Blommor
4, Textilier
5, Personliga hjärtesaker

Sen är det ju A&O att man får ihop det så det funkar och är harmoniskt. Att bara jamsa in allt huller om buller funkar bara hos sådana där personer som har magiska inredningsfingrar.

Nä nu får det vara bra med svammel för idag. Förresten, jag hoppas att ni vet om att jag saknar er när jag inte ser er. Det är ju ni som gör Bloggvärlden!

2 kommentarer

  1. Hihi det där med att bara jamsa in allt känner jag igen. Hade gjort så innan för jag ville ju ha alla mina fina ljus framme. Nu har jag sorterat ljusen i fönsterkarmen och njuter mer av dem 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.