Att tänka igenom

Ibland blir jag trött och uppgiven, ibland blir jag förbannad, ibland blir jag ledsen men tyvärr blir jag också uppgiven. Om ett ord är kränkande (även om du inte ser det som kränkande) sluta använda det ordet. Om en handling sårar någon sluta göra den handlingen. Förlåt är ett ord som inte kan slitas ut när det används med känslan om ordets innebörd. Ju mer man använder förlåt i ordets äkta mening. Den som tar emot ordet är ansvarig för sin reaktion men du är banne mig ansvarig för de ord du väljer att använda. Den som tar emot handlingen är ansvarig för sin reaktion men du är banne mig ansvarig för den handling som du väljer att göra. Vi är alla ansvariga för att inte såra våra medmänniskor!
Kan vi inte bara sluta vara så fruktansvärt ego och okänsliga?

20131019-224630.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.