Att vara fel man på fel plats

Sitter just nu i taxin på väg mot Sturup. I vanliga fall brukar jag vara på Sturup vid den här tiden men taxichauffören är fel man på fel plats. Den stackaren verkar rent livrädd för att köra. Här har vi en man som gärna ligger under hastighetsgränserna så till den milda grad att han får farfar att framstå som en fartdåre.
Medpassageraren är så irriterad att hennes brandvarnare borde tjuta högt för det kommer rök ur öronen.
Jag kämpar med mitt motto to accept the things I cannot change och tänker att om jag missar flyget så tar jag långfrukost på EH. Det gäller att vända det till det positiva.
Nu är vi nog framme om en kvart eller så.

2 kommentarer

  1. Måste vara chaffis som körde mig till flyget förra helgen efter eventet. Han tyckte det var lite läskigt att köra i snöyran. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.