Back to reality

20120827-071104.jpg

Så var den här, dagen då allt skulle gå tillbaka till tider att passa och rutiner att hålla. Det är lite dubbelt måste jag säga. Jag har inget emot att gå tillbaka till jobb men måste jag tvunget behöva göra det så tidigt? 04.45 ringde klockan i morse, 04.45 det är snuskigt tidigt!
Inte har jag sovit bra heller, front row is front row. My neck is killing me!

Idag är en annorlunda dag. Idag börjar jag AB-kursen. AB! Förstår ni hur konstigt det känns? Förr var det så på jobb att dom som fick gå AB-kursen var dom som hade taxerat EF i flera år. Det var dom som sågs som inventarier på jobb. Haha Nu är det min tur! Ja jag vet att en del har börjat se mig som en del inventariet på jobb och det är helt okej jag har ju faktiskt varit där i över 11 år nu men erfarenheten den fattas jag. Jag har aldrig hållit på med företagarsidan, jag gick ju kursen i våras! Så nu gör jag det jag gör bäst. Jag dissar mig själv något otroligt i början av kursen för att sedan slå över och fake it til you make it.
Aktiebolags beskattning. Sjukt! Helt sjukt! Det här är så himla häftigt att jag smäller av. Det är nu man skulle träffat fröken Tvålfager (min klassföreståndare i högstadiet) och Magnus Edvall (min mattelärare på KomVux) för att säga hej titta vad jag jobbar med!. Magnus vet redan att var jag jobbar och han blev innerligt glad och var inte ett dugg förvånad sa han. Gullnöten! Där snackar vi bra lärare!
Fröken Tvålfager eller Lena som heter hade nog blivit stolt om hon hade fått reda på att jag pratar skatter och socialförsäkringstillhörighet på engelska, det är ju Lena som har lärt mig engelskan. Tänk vad kul det hade varit att träffa sina gamla lärare igen.

Ikväll ska jag försöka både hinna in till er alla och lägga ett inlägg om Diggiloo. Förbered er på bildkavalkad!

Ha en fin dag!

1 kommentar

  1. Vännen, så härligt för dig att det går bra på jobbet. Förstår att det känns tungt att börja jobba igen när man går upp så GALET tidigt som du gör, men faktiskt så är det ju alltid lite skönt oxå när tider och rutiner börjar falla på plats igen.

    Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.