Ber om ursäkt

 

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min tystnad idag. Det har varit fullt upp hela dagen. Vi har sanerat bilen, jösses vad den behövdes städas. Vi har förberett husvagnen för säsongspremiären som blir nästa helg, städat och tvättat den alltså. Jag har planerat blommor bl.a. de rosa tjusiga pelargonerna som jag fick i morsdagspresent. Ja det har helt enkelt varit massa fixpyssel.

Ikväll fick jag plötsligt ett infall och bytte gardiner i vardagsrummet. Även om de röda julgardinerna är fina så tja nu ett halvår efter jul är jag faktiskt lite trött på dom. Haha
Jag har inte bytt tidigare för jag har kunnat bestämma mig för vad jag ska ha och eftersom julgardinerna var i en snygg röd färg och utan tryck så tyckte jag att dom kunde få sitta uppe tills jag bestämde mig. Tur att jag har ett gardinförråd att fynda i.

Men nu åter till alla mina bilder som jag inte har hunnit med att redigera än.

(ja jag övar på att göra .gif för det är kul)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.