Boken om godhet

Får några år sedan hade jag en chef som var som en tornado, alltid oordning och hög hastighet men hon hade en sak som fick henne att stanna upp. Godhet Susidus, som jag och en kollega kallade henne, stannade upp totalt när hon såg godhet, liten som stor. Jag kunde se på henne hur hon samlade energi när hon såg godhet. Det är en fantastisk egenskap att få energi av godhet som riktas åt andra och av andra. Det strävar jag mot. Susidus sa ofta du ska vara med i min bok om godhet Emma! då förstod jag nog inte riktigt vad det innebar att hon tyckte att jag var god. Det gör jag nu – det du sänder ut är det du får. Att vara god mot sina medlevande (djur som människor) är att sända ut godhet i universum och får jag godhet tillbaka så förändras världen.
Tänk att Susidus såg godheten i mig innan jag ens hade börjat tänka i den banan utan fortfarande levde med ledord som såga de vid fotknölarna, bättre att förekomma än att förekommas, hugg först fråga sen o.s.v. min tunga var vass och snabb. Min inställning gjorde mig ungefär lika underhållande som en uppretad kobra, många tittade men få vågade gå nära.

Jag tittar tillbaka och inser att jag är glad för den tiden i mitt liv, jag hade kul, men jag är tacksam för att jag har gått vidare. Så tack Susidus för att du ofta sa

20130321-070242.jpg

20130321-070252.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.