Boostar mig själv

DSC_5844 DSC_5856Det får allt bli en slappedag idag med fokus på att kurera mig. Satt i möte med Alfreds förskolelärare och jisses vad jag snorade och hostade. Så efter det stack jag till affären och apoteket för att köpa c-vitaminer i olika former. Massa gott blev det, älskar ju att Satsumas är här igen. Nu boostar jag skiten ur förkylningen!DSC_5861 DSC_5850

Det blev även en onsdagsbukett till mig, inget som jag ska ta för vana att köpa men just idag behövde jag det för ja nu är febern här igen. En vecka fick jag, en vecka utan att jag var sjuk. Att ha nedsatt immunförsvar är inget bra, särskilt inte som mamma till barn på förskolan.
DSC_5867

Ja kan erkänna att jag började skriva detta inlägget för 3 timmar sen, inte så att jag tappade orden och slutade skriva. Nope, jag somnade. Nu ska jag ta en kopp te till och se om jag kan hålla mig vaken resten av dagen eller om jag ska ligga som en snörvlande snarkande björn när Kärleken och barnen kommer hem.
Giv mig styrka!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.