D-day

Idag har jag haft en härlig dag! Sovmorgon, kaffe i solen, promenad med familjen och att bara vara med de älskade. Det är ljuvligt! Hoppas ni har njutit väl av dagen!

Ikväll kommer jobbångesten. D-day är årets värsta dag. I år är det något annorlunda än det varit de andra åren. Det är alltid mycket på D-day men förr har det ändå varit kul. I år gick musten ur mig redan första veckan med frågorna. Något har förändrats, åt fel håll.

20130501-211104.jpg

20130501-211127.jpg

20130501-211141.jpg
Ikväll maxar jag med dofter och ljus för att slappna av. Jag måste knuffa upp tankarna på rätt väg igen. Det är bara en 14-timmarsdag och sen är det tillbaka till vardagen igen och semesterstoppet är hävt. Det här fixar jag, eller hur!

Njut av er kväll och glöm nu inte deklarera!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.