Dagens i-landsproblem

20120924-170719.jpg

Jag har drabbats av kommentarsinflammation och kan inte kommentera hos er. Läkaren ordinerar en uppdatering men Apple verkar tycka att inflammationen ska ignoreras. Avskyr att vara tvingad till tystnad.

Dagens veckans månadens i-landsproblem! Jag kan inte kommentera hos er som har pop-up-fönster på era bloggar. Jag läser er men kan inte kommentera. Eller jo det kan jag men inte från min AjFån och när jag väl hamnar i soffan på kvällen orkar jag inte läsa bloggar eller kommentera. Dumma dumma iOS 6. Nåja en uppdatering kommer väl snart. Men tills dess så får jag vara tyst när jag besöker er.

Kanske ska börja blogga om vad ni har bloggat om så ni ser min reaktion på era inlägg? Haha
Kul idé!

Saknar ni mig så vet ni att jag har blivit belagd med munkavel och inte besöksförbud.

Ja medresenärer fnissade när jag tog fotot.
Ja jag ser bedrövlig ut men det finns en anledning till att jag vågar vägra frisörbesök just nu. Ni som vet varför får låtsas vara mystiska och svåra, inte berätta.

6 kommentarer

  1. haha, jag förstår det där med kommentator-tystnad, hua! trissigt att inte kunna kommentera när man vill 🙁 hoppas du får en uppdatering/lösning till problemet inom kort.
    Ha en underbar Måndagskväll!

  2. Din stackare!;)
    Att vara tvingad till tystnad låter allvarligt….Tur att det verkar finnas en lösning på gång så att det inte blir långvarigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.