Da’n före da’n

20121029-081921.jpg

Idag är det da’n före 4-årsdagen. Det är stort, för efter födelsedagen kommer tomten! Hur tänkte jag när jag sa det till honom? Haha

Idag ska vi åka och handla paketer till vår grabb. Ja lite annat kommer också bli inhandlat, hoppas jag. Massa paketer ska han få, vår goding. Det ska också inhandlas allt som behövs för ett bra barnkalas. Det är viktigt för Vincent att ha barnkalas i år, han har ju varit på sitt första. I år bjuder vi dock inte in hela förskolan. Jag tycker han är för liten för det och helt ärligt har jag inte lyckats klura ut hur jag ska sysselsätta 20 sockerstinna barn. Hyra en mindre lada till nästa år? Haha

Idag fyller en fin människa år så jag vill passa på att önska en fin födelsedag. Kvällen kommer bli fantastic och jag misstänker en och annan tassel. Haha Vilken fantastisk kväll! Önskar jag kunde varit med er! Grattis på din dag Emma!

3 kommentarer

 1. Låste nånstans att man ska bjuda så många som barnet fyller (alltså 4 barn när han fyller 4), vet inte var och varför, men jag tycker det låter lagom! Så jag tror mina fyller max 4 iår med 🙂

 2. Nej, hela förskola det går ju inte – då får man ju sjukskriva sig minst en vecka efteråt 😉

  Klart han sa ha MASSA paket 😀

  Hi, hi – alltså barn kommer verkligen ihåg saker man sagt!

  Kram

 3. Åhhhh 4 år!!! Grattis till lille store Vicce! Och den där bebislängtan, jag förstår dig och den till fullo. Min bebislängtan är också stark men den kommer och går. Ena sekunden vill jag ha en bebis i magen just nu och i nästa sekund känner jag att jag är nöjd med min familj precis som den är. Det är ju puttinuttit och gulligulligt och mysigt och ljuvligt med en liten bebis, en ny familjemedlem me samtidigt vill man ha tid, ork och energi att vara en bra mamma. Ja du hör, jag försöker resonera med mig själv om för- och nackdelar. Men vem vet, kanske blir det en liten sladdis om några år….eller inte *hahaha*!

  Men Grattis grattis grattis till pompis Vincent!

  Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.