Den eviga väntan

Så var jag i Göteborg nästan 1,5 timme innan tåget ska gå. Vänta Vad hittar man väl på då? Ta en repa inne på Nordstan? Nä inte med en resväska och en stor arbetsväska, ja handväskan är ju inte direkt liten heller.

20130206-170929.jpg

20130206-170935.jpg

20130206-170941.jpg
Ja men här var väl spännande att hänga?! Nä det fick bli något trevligare.

20130206-172707.jpg Den där kakan smakade bläää. Är det bara jag eller var kakorna på EH bättre när de inte var så stora?! Men chailatten var precis lika god som alltid. Tiden gick och nu sitter jag på tåget, 10 minuter tills det går. Snart är jag hemma hos mina hjärtan igen!

Borta bra men hemma bäst, ja det håller jag med om nu sen jag fick familj.

8 kommentarer

  1. Men skojar du Emma. Jag jobbar 2 min därifrån och hade hjärtans gärna spenderat 1,5 timme med dig. KOMMUNIKATION kvinna. Det är nyckeln.

  2. Stämmer verkligen! Borta bra men hemma bäst!
    Men ändå längtar man bort ibland! Tror det är nyttigt att få vara ensam ibland!

    • Ja det är det verkligen. Jag har inte vågat gå in till barnen men oj vad skönt det har varit att bara kunna titta på min guldklimpar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.