Den får mig att le

Jag har en ny favoritlåt!

Den låten får mig att le. Den artisten har en röst som får mina nackhår att resa sig, in a good way. Den artisten är vacker så jag nästan svimmar, vilka ögon. Den artisten har alltid ett leende på läpparna.

Låten har en skön gungig takt och texter får mig att skratta. Den stämmer ju så bra! Ja förutom det där med att aldrig ha mjölk hemma men alltid champagne. Mjölk finns alltid i mitt kylskåp men jag ska bli bättre på champagne!

Såna som jag skrattar för högt!

Bästa Sarah Dawn Finer – Såna som jag

1 kommentar

  1. Älskar älskar älskar också!! Hela henne, allt!! Hon är min ledstjärna, helt klart! Standing Strong fick mig igenom vår separation tex. Och nu har jag fått flera nya favoriter från nya plattan. Hon är Guds gåva till världen!

    Och vilken idé, mer champagne åt folket!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.