Det är dagarna som går som är livet

Jag kommer ofta på mig att nynna på Carolas Det kommer dagar för jag känner verkligen så att det är dagarna som går som är livet. Det måste inte hända saker, jag måste inte ha stora upplevelser för att njuta av livet. När jag är gammal och grå och sitter där på hemmet lutandes över min rullator så kommer jag minnas de helt vanliga dagarna då vi skrattade tillsammans, hade vattenkrig, åt ut och bara var. Det är dagarna som går som är livet!

DSC_5446

DSC_5451

DSC_5454

 

Så när vi får en chans att bjuda Malin och Challe på middag så gör vi det mer än gärna. När vi dessutom kan sitta ute och äta så är det ännu lite bättre.

 

 

 

Det kommer dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.