Det är den årstiden nu

20130919-075250.jpg

Duntäckena är på plats i sängen, pyjamasbyxorna och raggsockarna är återigen ett stående inslag på kvällen. Att krypa upp i soffan med filten om sig och en kopp te i händerna ger en värme och ett själsligt lugn. Jag gillar’t!
Tyvärr innebär denna årstiden också att det regnar, mycket och länge. Det gillar jag inte fullt lika mycket. Jag hade planerat att vi skulle gå ut i skogen och hämtat lite rönnbär och annat höst fint men det blev det icke så som det regnade. Det blev ändå en mysig dag och jag njöt till fullo av min lediga dag.
Idag är det jobb igen men jag känner att jag är inte riktigt på banan. Jag fryser och är galet trött. Kan det kanske vara höstens första förkylning som ligger på lur?
Ha en fin torsdag gott folk!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.