Det blir inte så mycket gjort

Att ha en valp är verkligen som att ha blivit med bebis! Jag gör inte mycket annat än gullar med Sid, rastar honom, busar med honom, har honom sovandes i min famn, ger honom mat ja ungefär samma som när pojkarna var små. Han charmar alla på campingen och har verkligen skoj. Vi gick en runda på stranden idag och jösses va skoj han tyckte det var. Ska bli kul att se hur det blir när det är lite varmare och han kan få bada i havet. DSC_2322 DSC_2329 DSC_2343Det är mycket att tänka på med en liten valp, vad de ska äta och när de ska äta. Vad får de göra och vad ska de absolut inte göra. Sid tycker att det är vansinnigt kul att klättra upp på stenar, höga stenar, det tycker jag inte är så bra idé eftersom han sen vill hoppa ner. Han har liksom inte förstått att han är liten liten hund och faktiskt bara en valp. DSC_2311 DSC_2314

Sen blir han trött, ett tu tre så bara somnar han mitt i buset. Han sover så hårt så hårt, bara en prasslande påse kan väcka honom. Lille fisen min.
DSC_2320

Husvagnslivet är så gott, kaffe, musik och bokläsning fyller dagarna och jag är avkopplad på ett sätt som jag inte blir hemma. Jag älskar verkligen att vara på Landön!

3 kommentarer

  1. Jag avundas dig inte för en sekund men han är ju bedårande söt! Till våra barns stora besvikelse saknar det här föräldraparet både tid och intresse för husdjur i alla de former. Du anar inte hur många tårar en tioåring kan pressa fram… Intalar mig själv att jag är en god förälder på många andra områden istället 😉

    • Klart att du är!!! Jag vet precis hur många tårar en 10-åring kan pressa fram för det är samma på en 6-åring. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.