Det gick upp ett liljeholmens

Igårkväll fick jag insikt om varför jag irriterar mig som jag gjorde här. Det handlar inte om mitt jobb och skatter (ja jo kanske lite) det handlar om tacksamhet. Jag blir irriterad när folk (jag,du,vi,alla) inte visar tacksamhet. Inte så att vi ska vara tacksamma på ett sätt som fördummar oss. Vi ska givetvis fortsätta sträva efter förbättring, förändring men vi får inte glömma att vara tacksamma för det vi redan har. Att se glädjen vi har istället för sorgen i det vi saknar.

Jag är tacksam för att jag har så många fina personer i mitt liv
Jag är tacksam för att jag har ett jobb som jag tycker om.
Jag är tacksam för mitt hem.
Jag är tacksam för min familj.
Jag är tacksam för att jag bor i ett land där jag får ha min egna åsikt oavsett vad den är.
Jag är tacksam!

20130315-075141.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.