Det trodde jag inte

20120627-174627.jpg

Jag har alltid vetat att jag är ett socialt djur som mår bäst när jag slipper vara själv varenda eviga dag. det är jag ju aldrig eftersom jag har min älskade familj men nu snackar jag jobb
Vad jag däremot inte visste var att jag skulle tycka att det var så skönt att vara tillbaka på jobb. Precis innan helveteskursen började så bytte jag plats på jobb så nu har jag nya grannar, jag sitter mitt i smeten skulle man kunna säga och jag gillar’t!
Micke och jag snackar fotografering och jag känner mig som en fjant som har en sådan bra kamera men är en praktiker och inte en teoretiker så jag bara leker mig fram istället för att läsa mig till det. Ja Micke, jag ska köpa mig den där boken. Hehe
Jag pratar med extrahjälpen Malin och inser att hon är från Höör och har barn i pojkarnas ålder, dessutom ska våra barn gå på samma förskola nu under sommaren. Mergime får mig att inse att jag är banne mig inte så dum på det här med värdepapper som jag tror. Siw gläder mig genom att komma mig närmre, roliga människor ska man omge sig med. Och cheferna har ögonen i min nacke, bokstavligen, och det kan nog behövas ibland. Platsen jag sitter på bär fortfarande på UB:s vibbar för jag har väl aldrig varit så duktig på att komma ihåg kluriga saker som nu. Vissa dagar, som idag, får jag en riktigt självförtroendeboost för jag är minsann riktigt bra! Jag sitter med internationella skatte- och avgiftsfrågor, läser EU-direktiv, dubbelbeskattningsavtal, ställningstagande och massa annat klurigt varje dag. Jag som gick ut Barn- och Fritidsprogrammet med medelmåttiga betyg. Jag kickar bakdel rejält! Heja mig!

Det är en skön känsla att vara tillbaka på jobb!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.