Doften av syrén

Doften av syrén mötte mig när jag slog upp dörren till altanen. Helt ljuvligt att mötas av dess små lila blommor som viskar stilla att nu är det på riktigt, nu är sommaren inom räckhåll.
Doften av syrén

Efter en härlig helg i husvagnen så är det alltid lite extra trevligt att komma hem. Det känns nästan som om att jag er hemmet med nya ögon. Och det är ju faktiskt lite nytt för det är alltid något som har växt upp eller slagit ut när vi kommer hem.

Doften av syrén

Idag har jag insett hur lila min trädgård är. Tulpanerna är lila, lavendeln är lila, klematisen är lila och nu har jag ju även äntligen fantastiska Allium som också är lila. Det är så underbart att gå en liten runda i trädgården för att inspektera vad som har skett sedan sist.

Doften av syrén

Allium är en liten boll som jag önskat mig länge i min trädgård men jag har aldrig blivit färdigt till att köpa några lökar. Förra våren fann jag några lökar i förrådet, jag trodde de var för gamla men jag stoppade ner de i jorden. Förra sommaren kom inga blommor upp men i år har jag flera stycken, helt ljuvligt.

Jag tog in två kvistar syrén och nu sprider sig doften av syrén genom hemmet. Det är en alldeles ljuvligt tid nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.