Dra täcket över huvudet

20130928-164653.jpg

Om ni tänker på tjuren Ferdinand och hur han låter när han sätter sig på biet så vet ni vilket ljud vi vaknade till imorse. Om ni sen fortsätter tänka på hur Ferdinands kompisar frustar, slåss och stångas så vet ni hur vår dag har sett ut. Jag förstår inte vad som gått fel idag men allt verkar ha gått emot grabbarna, vilket humör de visat upp! Jag fick sammanbitna käkar direkt på morgonen vilket givetvis ledde till huvudvärk. Jag försökte sova bort huvudvärken, funkade inte. Jag försökte stoppa huvudvärken med koffein, funkade inte. Jag försökte döda den med medicin, funkade inte. Så nu sitter jag här i bilen med huvudvärk, en sur gosse, en sovandes gosse och en sambo som är lika nära bristningsgränsen som jag är. Som tur är så åker vi genom ett väldigt vackert landskap så sakta sakta börjar jag slappnar käkarna av och axlarna sjunker ner.

20130928-164704.jpg

20130928-164729.jpg

20130928-164742.jpg
Snart är vi hos syster & Rickard och då hoppas jag att barnen blir underhållna av gästerna där (a.k.a mormor & morfar) så jag och Kärleken kan andas lite lugnare och inte så stötigt.
Älskar mina fantastiska barn men ibland stampar de mig på nerverna.

4 kommentarer

  1. Nu ska man ju inte glädjas åt andras olycka men det är så skönt att läsa att scenariot du beskriver inte bara händer i vårt hem… Hoppas ni fått en bättre start på söndagen!

  2. Första fotot…någon håller världen i sin hand, molnen ser ut som fingrar.
    Sen ser jag att det är spegling… Skithäftigt!!! 😀

    Pojkarna togs hand om…av väldigt många och uppförde sig galant! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.