En dagens

I förrgår tog jag en shoppingrunda i lilla Höör. Jag fann inte det jag sökte men jag hittade ett fantastiskt linne. Så nöjd med linnet. Sanslös tur hade jag också. Linnet var inte på rea men hon gav mig det för reapris ändå, det var så få kvar att hon hängde de på rean. Inte helt fel.

20120716-153305.jpg

Förstår ni hur fin jag kommer vara sen när mina fina skor, min plånbok och mina solglasögon kommer. Shabang vilken snygging som kommer tillbaka efter semestern. Om skorna passar och jag kan gå i dom vill säga. Om solglasögonen någon gång hittar från Campadre till Höör vill säga. Plånboken ska minsann använda oavsett om den rymmer alla kort eller ej.
Just nu väntar jag gärna med att åka iväg med husvagnen. Haha

20120716-154208.jpg

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.