En skön söndag

Midsommarafton och midsommardagen regnade bort men idag så skiner solen och trotsar de moln som trängs på himlen. Folk drar ner sina förtält och torkar för glatta livet och hoppas att tälten ska hinna torka innan de måste stoppa in de i husvagnen/husbilen. Själv sitter jag i förtältet med en kopp kaffe och tittar på tv på folk som skrämmer mig med sin överdrivna shopping bara för att de har kuponger på det. Det är just såna här dagar som jag är så glad över att vi är säsongare, vi slipper dra i alla sakerna och kan bara njuta på helgens sista dag.

    

       

I syrrans trädgård visar blommorna upp sig så vackert och doften av schersmin och farfars pion gör att sommarkänslan och barndomsminnena vaknar till liv.
Men nu ska jag gå ut och njuta av mitt kaffe i solen. Ni får ha en härlig söndag och kom ihåg, semestern är inte långt bort nu!

6 kommentarer

  1. Låter som en härlig dag! Här hemma är det grått. Försöker lura med mig familjen på utflykt, men de påstår att det kommer regna, så de vägrar följa med.. Så jag funderar på att måla, men vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.