Energilös

H E R R E G U D! Vilken intensiv dag jag har haft! Dagen kom och gick, fick inte ens i mig eftermiddagskaffe! Det stör mig att jag missade kaffet, vem missar kaffe liksom?!
Först var jag på frukostmöte med Club Eget och det var intressant.

20130409-173117.jpg Sparbanken Öresund var frukostvärdar för denna träffen. Johanna och hennes kollega berättade lite kort om hur Sparbanken Öresund jobbar. Visste ni att Sparbanken Öresund är den enda banken i Öresundsregionen som nitchar på Öresundsregionen? Det är väl lite skalt att fler banker inte gör det?
Kille till höger var inte alls vad jag trodde! Han är marinbiolog och det låter ju nästan lika intressant som att se rågen växa. Havets Framtidsverkstad heter hans företag och de har specialiserat sig på mobila havsutställningar som är interaktiva. Inte alls så tråkigt alltså.

20130409-173734.jpg Vera Velour berättade om hur de växte och blev så stora som de är idag.

20130409-174035.jpg
Anders Olshov (t.v.) berättade om sin bok “Köpenhamns outnyttjade möjlighet” vilket var jätteintressant när man är lite nördig som mig.
Kim Rasmussen (t.h.) är nog den mest företagande människa jag har träffat. Herregud han spottar ur sig företag. mammashop.se är en sajt han ligger bakom, sushibutiken.se är en annan sajt. Han hade nog 7-10 olika titlar. Vilken energisk människa!
Kvinnan i mitten är Cecilia från NyFöretagarCentrum och det var hon som rodde ihop frukostmötet.

Nu är jag sjukt taggad på att bli egen företagare! Jag ska bara lista ut vad jag ska göra. Haha

Dagens outfit

20130409-180352.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.