Ett försök

Sen ett tag tillbaka har jag dragit ner på mjölkprodukter. Konstigt ni kanske tänker och ni som känner mig kanske tvivlar men så är det. Jag är en kalv av födsel och ohejdad vana, är man uppväxt på mjölkgård så har man serverats mycket mjölk. Jag tycker fortfarande att mjölk är den godaste drycken men jag har märkt att min mage blir som en spärrballong när jag dricker mjölk. Så nu blir det kanske två, tre liter mjölk i veckan istället för en liter om dagen (hyfsat mycket mjölk i en latte). Jag kommer aldrig sluta med mjölk helt, finns inte på denna planet att göra det men att dra ner på det är inte fel. I latten är det numera sojamjölk och när jag blir så där mjölktörstig tar jag något annat istället. Vatten är bra, vatten är bäst men ibland slinker det in ett stort glas ljuvlig dryck fläderblomsdryck med rabarber.

20120710-153049.jpg
Den är så god att fötterna nästan fladdrar.
Har ni smakat den? Jag borde gjort egen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.