Ett nytt sätt

Det har varit ganska mycket nu för mig, både privat och på jobb, men nu är jag övertygad om att det kommer reda upp sig. Imorgon börjar en testperiod fram till jul, jag ska börja jobba deltid. Tid till barnen, tid till mig själv och tid till bloggarna.
Vårt västerländska samhälle är inte sunt då vi stressar för att tjäna så mycket pengar som möjligt för att vi ska kunna köpa oss en liten gnutta av lugn och ro. Tänk om vi istället lärde oss uppskatta det lilla så vi inte behövde köpa oss lugn och ro. En sådan enkel och självklar sak som sömn har blivit svårt för många. Vi prioriterar saker som är sekundära och prioriterar bort det primära! Nu ska jag försöka bryta min spiral vilket inte kommer vara lätt men nödvändigt.

20130910-171810.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.