Färgboost

Just nu är jag inne i startskedet för en intensiv period på jobbet. Det är helt ny mark för mig så givetvis svajar självförtroendet, tilliten till att jag faktiskt kan det här. Jag bannar mig själv för att jag inte har bättre utbildning, att jag inte kämpade mig till en högskoleutbildning. Sen kommer de smygandes de där kloka orden från en klok kvinna. fake it til you make it Plötsligt börjar självförtroendet återvända.
Så kommer det ett sms från en barndomsvän som får ögonen mina att tåras. Och du, oroa dig inte! Du är bäst!! Vet inte exakt vad det är du ska göra, men har fått för mig att det handlar om att du ska lära ut (?!) och i så fall kan du ju bara slänga upp fötterna i soffan och ta en latte, för du är kanon!! Ingen har lyckats förklara det här för mig så bra som du! Jag tror på dig!! Och tror du inte på dig själv, så tror jag så det räcker tills du gör det…
Lite senare på kvällen fick jag en sån där gnällattack som man bara har med tjejkompisar och fick då ett löfte om seriös mängd smisk om jag inte började tro på mig själv för min go’a Jenny-Penny kunde inte tillåta att jag tvivlade. Haha underbara Jenny-Penny som alltid vet hur hon ska få mig att skratta.
Jag får stötta från så många olika håll, från personer som jag inte förväntat mig en reaktion ifrån.
Vänner är en fin gåva som livet ger oss

Så nu sitter jag här med alla fina ord och pepp stoppad in i min hjärna och mitt hjärta för det här ska jag fixa. Det vet jag att jag gör men jag är bara nervös. Tänk er Nasse i Nalle Puh så vet ni ungefär hur nervös jag är. Men Nasse och jag har en sak till gemensamt – ROSA Så nu är det färgboost som gäller – rosa gör mig glad och det behöver jag lite extra just nu. Nu tänker jag därför bära rosa för att gör mig själv glad. Idag är det örhänge, armband, klocka och strumpor som är rosa. Färgboost är inte dumt!

20130123-071139.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.