Farligt farligt

| 2 kommentarer

ÄNTLIGEN! Äntligen har Linda kört igång sin webshop. WooHoo! Eller ja det är ju rätt farligt för nu behöver jag inte bry mig om vad klockan är eller om butiken är öppen för nu kan jag shoppa när andan faller på och det kan ju vara lite dyrt. haha

Helt ljuvliga saker har Linda i affären, har sagt det innan och säger det igen jag kan ta en av varje där så är jag nöjd.
dorrstoppbulldog

Sötaste dörrstoppen någonsin! Har länge funderat på att köpa den och ha till pojkarnas rum men jag tror att de hade sett den mer som en leksak än en dörrstopp.
moshi3
När jag ser denna sjalen så tänker jag på Victoria för det är precis hennes stil. Jag borde vara lite mer som Victoria och våga bära mönstrat.

storkannablamuggvittallrikrosa
Dessa tre ska lätt få flytta hem till mig när jag har fått mitt vitrinskåp i köket! Tänka att få dricka kaffe ur den muggen, serverar hemmagjord jordgubbssaft ur kannan och lägga fullt med smultron på tallriken. Så vackert porslin!

278004 939010 995001 screenshot084-1

Ja ni ser ju bara mängder med vackra saker. Det bästa är att det är inte dyra saker, visst det är dyrare än IKEA men tja det är ju helt klart värt det.

Så kila nu in till Linda och kolla in hennes nya webshop. Linda har lovat att fylla på webshoppen med fler vackra ting. Men om ni har vägarna förbi Höör så missa för allt i världen inte att besöka Linda och Mac i butiken.

Nu har du chansen att vara nr. 1

2 kommentarer

 1. Åhhh, så mycket fint och du har rätt, den där sjalen skulle passa jättebra runt min hals 🙂 . Synd bara att jag har tillfälligt köpstopp just nu, men den hamnar helt klart på min ”att köpa” lista, när köpstoppet har släppt.

  Kram Victoria

  • Ja men visst har Linda massa fint i sin butik!

   Hehe ja ett köpstopp kan behövas ibland. Men det finns säkert kvar sen. 😉

   Kram

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.