Farmors vårtecken

20120328-195208.jpg

20120328-195159.jpg

20120328-195150.jpg

Idag skulle vara en bra dag. Idag skulle vara en mysig dag. Idag skulle vara en bra mysig dag i solen. Det blev inte så. Frukosten gick bra, oj vad det var mysigt med långfrukost tillsammans med barnen, sen blev det tvärstopp. Det bråkades, bets, skreks, gräts, gömdes och spelades upp hela registret. Mamman blev en sån där mamma som ingen vill vara. Ord uttalades med stränghet och stora bokstäver. Jag gillar inte mig själv då. Men men barnen var goda och glada när vi väl kommit hemifrån. Huvudsaken är att vi inte skiljs åt och är irriterade.
Som en självklarhet kom huvudvärken. Jag avskyr huvudvärk. Innan jag blev gravid med Vincent gick jag med konstant huvudvärk i ungefär två månader. Inget kul.
En stillsam promenad i Höör var gott för själen men gjorde ingen skillnad för värken snarare tvärtom med tanke på blåsten. När jag kom till Malmö rustade jag mig med koffein bigtime, SB venti latte och en röd tjur. Det hjälpte inte heller, hade tagit huvudvärkstabletter innan jag lämnade Höör. Ingenting hjälpte. Bara att plåga sig genom dagen, tänkte jag men så kom det en vänlig människa och masserade min nacke en stund. Huvudvärken försvann! Jag har sagt det förr och säger det igen, jag har världens bästa kollegor!

Efter jobb gick jag inom Åhléns. Jag står och velar igen. MK eller Biotherm? Närshopping eller överdiskshopping? Jag fick test med mig hem, igen. Varför ska jag alltid vela? Är ni också märkeshoppare eller är ni truetothebrand? Foundation vet jag att jag måste hitta ny för MK skulle tydligen inte längre ha den jag gillar. Fick med mig test på Emmas nya favorit och en spektakulär från Helena Rubinstein. Jag vill ha en foundation som orkar hela dagen så det blir att testa imorgon när jag har lång dag.

Dagens i-landsproblem alltså

7 kommentarer

 1. Är du säker på att MK ska sluta med den?? Jag kan dubbelkolla på konferensen på lördag…
  Visst är det medium coverage du gillar?!

 2. Tråkigt med dagar som vänder så kvickt. Huvudsaken tycker jag också är att man inte skiljs som ovänner.

  Vad skönt att huvudvärken släppte. Min sitter kvar. Funderar på det där med nålar.

  Om du har vägarna förbi Åhlens igen kan du kolla efter den gröna väskan som finns i denna länken? Den är slut i Kristianstad. Tror inte den går att hitta men….

  http://sannasrum.se/2012/march/en-fargklick.html

   • Oj, jag menade blå. 😀
    Virrhöna. Är väldig kaos här idag. 🙁

    Eller den orange “kassen”.

    Jag kollade på den gröna på HM men den var inte alls så fin. Lindex och HM hade också men de var mycket hårdare.

    Vill ha en väska med lite färg. Den där kassen är toppenstorlek.
    Du kanske kan kolla om du har vägarna förbi. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.