Februari

DSC_1955

Januari kom och gick, bytet av arbetsplats gick så snabbt, tiden går så snabbt. Februari har kommit, månaden som känns helt meningslös för den är alltid grå och tråkig. Fast jag får ju säga att den börjar bra så kanske men bara kanske att februari överbevisar sig i år. Det är snö och det gör ju dagarna bra mycket ljusare och faktiskt mer spännande för jag vet aldrig om jag kommer in till jobb eller hem. haha

Vi har en hel del spännande saker framför oss också, eller tja byEmschen.se har det. Fler visitkort ska göras, en broschyr, ett föredrag ska hållas, hemsidor ska byggas. Ja Kärleken har jobb som trillar in just nu och jag får ju vara hon behjälplig med vissa saker. Det är alltid kul när det går framåt och extra kul när det är ens partner som lyckas med något han har drömt om länge. Han är så himla duktig!

På jobbet är det också mer utmanade än vad jag trodde att det skulle vara. Jag har nya kurser att hålla som jag aldrig förr har varit lärare i, jag har tagit lite mer ansvar inom ett område vilket gör att jag får jobba med helt andra uppgifter nu är det fotografering och artikelskrivande som jag försöker få in mer. Kul!

Sen har jag personliga saker som är så glädjande att jag vill hoppa jämfota. Det är saker som jag tror att de flesta kan ha svårt att förstå iaf om man inte själv har samma problem. Jag har för första gången i mitt liv köpt ett par boots som inte är med extra vidd och ändå kan jag knäppa de fast byxorna är nerstoppade! WooHoo!!! Skinn MCboots från England för 350 kr hur schysst är inte det?

DSC_1969

Dessutom så har jag köpt min NoaNoa-kappa som jag har suktat efter länge och nu hittade jag den dessutom på 50%-rea. WooHoo! Jag tycker att den rean som finns nu är bättre än den rean som släpps precis vid mellandagarna. Vid mellandagarna tycker jag att det slängs fram massa gammalt i butikerna från gamla säsonger/år. Men nu när det är dags för att vårens nyheter ska in så reas även det senaste ut och nu hittar jag mycket. Det är kul att shoppa nu, riktigt skoj och shoppat har jag. haha

Som ni vet så har jag klippt av mig håret och jag är sjukt nöjd! Jag har ju funderat till och från länge på det här och ja nu rök det. Jag tyckte att mitt hår hade blivit väldigt risigt och därför var det liksom enklare. Jag vet att när jag tillåter mitt hår bli långt nästa gång så mår det mycket bättre. Fina Ina fick se inlägget som jag gjorde i torsdag och sen valde vi utifrån det utlägget. Färgen och frisyren kommer från en inlägget men med improvisation från Ina eftersom mitt hår är tja tjockt jag är emot för mycket rött i mitt hår för det har jag haft i så många år. Jag vet inte vem som hade roligast, jag eller Ina.

DSC_1994 DSC_1995

Jag gillar det i mängder! Fast nästa gång blir det nog ännu kortare. Gud vad det är roligt att förändras!

Nu ska jag titta lite efter en viss färg i en rosa nyans… Tror jag behöver en rosa vägg här hemma.
Dessutom så skyller jag allt på Emma & Nicole så jag kan inte hållas ansvarig. höhö

5 kommentarer

  1. Sååå mycket roligt det är på gång. Nytt jobb och ny frisyr och foto och artiklar och föredrag och…jag bara sitter här och ler! Heja, heja dig!
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.