Förhöjt blodtryck

Lånad på viaplay.se

Vilket kaninhjärta jag har utvecklat. Jag har fått sluta titta på Criminal Minds som jag alltid har älskat. Jag kan inte titta på Law & Order SVU som är den bästa av alla Law & Order. Och idag märker jag att jag inte kan titta på Beck. Herregud vad min puls rusar och jag hoppar. Hade läkaren mätt mitt blodtryck nu så hade det varit rakt igenom taket.

Vi som har vår fina Beck-box som jag gillar. Gunvald är ju bara så underbar. Älskar Gunvalds repliker!

Men i ärlighetens namn, varför? Varför öppnar man en dörr som där inte är någon utanför bara för att det har ringt på? Varför sitter man kvar i bilen när den går igenom biltvätten? Varför gör man sådan där dumma saker? Nu kan jag inte skriva mer för nu måste jag hålla för ögon och öron!
Phju, inget hände. Jag avskyr kriminellare just för att handlingen är tagen ur vårt samhälle. Sådant här händer utanför huset! Hatar det!

Jag kommer inte kunna sova i natt!

Gunvalds repliker alltså, hur kom som helst!

Oberg; Genom vilket fönster då?
Gunvald: Mitt inre
Efter att han har brutit in sig hos en tryckare i filmen Kartellen. En riktigt bra Beck! Se den!
(skulle kunna vara så att jag felciterar den tyvärr) 

 

 

 

3 kommentarer

  1. För att du är en känslig, tänkande människa. Därför vill du inte se våld och hemskheter. Jag brukade älska CSI eller vilken polisserie som helst och sedan ändrades allt, och jag stänger av så fort jag ser skymningsljuset, polisavspärrningen och de blinkande sirenerna. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.