Första steget

20130411-070027.jpg

Jag har ganska länge nu funderat på en förändring. Det är en del i min dröm, min framtid. Det är nog den svåraste tröskeln att komma över för mig men igår började jag i.a.f öppna dörren så tröskeln kan klivas över. Första steget
Visst är det skönt när man väl börjar, när beslutet är fattat. Heja mig!

Ikväll är det kundkväll på Gallerian i Höör med Living Like Milton. Jag vet att de har fått sätta stopp för fler anmälningar för det var så många som ville komma. Kul, superkul! Jag tänkte passa på att prata med Colorama om hur jag ska göra med mitt köksbord som blev ett soffbord som behöver kärlek. Ja och så ska jag fotografera, mingla, dricka vin, stryka fingrarna över vackra saker och skratta i mängder. Det blir en härlig kväll!

Men först bär det av till jobb för att räta ut frågetecken till kunder.
Ha en härlig torsdag!

20130411-065029.jpg

9 kommentarer

 1. Jätteheja dig! Din framtid är bara din och den kommer att bli jättebra. 🙂
  Kul med en kväll i favoritaffären, jag har precis upptäckt Living like Milton och älskar det – såklart. Ha en fin kväll där.
  Kramar och hälsningar
  L

 2. Skönt när beslut formas och fattas. Det blir så mycket lättare då. Sedan är det bara att börja planer och följa sina fattade beslut.

  Hoppas att det blir bra på gallerina med många foton och fina saker att titta på.

  Lycka till med vad det än är!

  Camilla

  • Beslutet är fattat men vägen blev rejält mycket gropigare idag så pass att jag funderar på om den är körbar överhuvudtaget. 🙁 If there is a will there is a way heter det ju. Frågan är om jag har den viljan/orken.

   Kvällen kommer nog bli kul och bra. 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.