Fotograf till er tjänst

Nu kanske ni tror att jag har startat eget som fotograf. Men nä det har jag inte, jag bara hjälper min familj. Lillstrumpan har tagit tillbaka världens bästa efternamn och då behöver hon ett nytt körkort. Eftersom hon är, enligt blodets lag, tvungen att tycka att lillasyster är världens bästa fotograf så vill hon givetvis att jag ska ta hennes körkortsfoto. Så det gjorde jag. Jag funderade på lite konstnärlig frihet men Gerda hävdade att det skulle inte alls uppskattas av Transsportstyrelsen. Kärleken tyckte att Gerda skulle se lite gladare ut på bilden så han försökte få henne till att skratta, vilket givetvis fungerade. Alla som känner Gerda vet att hon skrattar precis som mig dvs. med munnen på vid gavel så magsäcken är till allmänt beskådande, inte heller något som Transsportstyrelsen skulle uppskatta sa Gerda. Äsch dessa myndigheter till att vara tråkiga. Höhö
Gerdas körkortsfoto var det andra körkortsfotot som jag har tagit. Betyder det att jag kan titulera mig som körkortsfotograf? Det hade varit lite roligt faktiskt. 

Eftersom Gerda tydligen inte gillade att bli fotograferad av mig utan mest såg ut som någon som hade hårnålar i rumpan så tyckte jag att det kunde vara lite kul att fotografera Zippo, Gerdas hund. Han var inte mycket bättre. När jag fotograferade honom såg han mest ut som att någon hade tvingat honom att gå ut när det ösregnar. Herregud vad en hund kan se deprimerad ut! 

DSC_0398

DSC_0400

DSC_0403

Snacka om envis hund! Han totalvägrade att titta på mig. Så en sak är säker iaf, hundfotograf är inte något jag kan titulera mig som!

3 kommentarer

  1. Det skulle jag behöva. Inser att mitt körkort går ut 4/4 så lätt panik just nu att dels hitta fotograf och dels hitta tiden att fotograferas på. Får bli på attgöralistan för nästa vecka.

  2. Jag gillar inte att bli fotat överhuvudtaget, men ska jag nu tvunget bli det så föredrar jag att det är du som håller i kameran.

    Sen har du lite fel om Zippo, för han ser inte ut så om du tvingar ut honom i ösregn eftersom man inte behöver tvinga ut honom i det då han älskar regn och rusk….däremot så ser han ut sån om man tvingar ut honom när det haglar!
    Tack för hjälpen!

  3. Ruffe skrattar garanterat åt dig om du fotar honom 😉 Han är inte som sin matte, skygg för framsidan av kameran…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.