Från Citygross

Sedan ett tag tillbaka har vi Citygross matkasse och vi är supernöjda. Igår la jag upp en bild på Instagran (@msemschen) en av veckans rätter och det var många som ville ha receptet. Självklart delar jag med mig av detta goda och busenkla recept.

20130108-195530.jpg

Eftersom jag har blivit inspirerad av Lotta som äter LCHF så gjorde vi aldrig couscous till rätten. Ja Kärleken gillar ju inte sånt trams så det kändes meningslöst.
För er som flyger i taket nu p.g.a. LCHF så kan jag säga att jag äter LCHF-ish och trycker inte i mig grädde var och varannan minut, inte heller bacon i parti och minut och sås äter jag inte mer än vad jag gjorde tidigare.

20130108-200241.jpg Jag tycker verkligen inte att det behövs ris, potatis, pasta eller liknande när man har en god sallad till.

2 kommentarer

  1. Vi provade också Citygross matkasse och det hade nog fungerat bra om jag inte fått för mig att börja med LCHF i samma veva. Det blev många påsar potatis och pasta över hemma hos oss kan jag säga! Men iden är bra!

    • Linda, jag äter också LCHF-ish men Kärleken äter potatis (han älskar det), pastan får barnen och riset står kvar i skåpet än så länge. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.