Fredag!

Tror ni att vi får lite sommarvärme idag också? Jag jobbar till kvart över fyra och kommer mest troligen inte röra mig utanför huset på hela dagen men det är ändå trevligare om det är varmt och solen skiner.

Idag glömde jag mina solglasögonen hemma. Jag förstår inte vad det är som händer! Jag har aldrig varit så här förvirrad och glömsk som jag är nu. Alltid är det något som glöms bort eller förläggs. När ska jag glömma något viktigt som att glömma hämta/lämna barnen eller när ska jag förlägga nycklarna så att jobbet också blir drabbat? Varför har jag blivit sådan här?

20120629-064815.jpg
Tur att jag har ett par gamla solisar i bilen!

I morse kunde jag inte komma på något som jag ville ha på mig idag (mer än myskläder och stanna hemma) men så kom jag på att jag har ju en brun tunika hängandes i garderoben och den använder jag aldrig. Så brun it is today. Jag kom på varför jag inte använder den. Axelbanden är trasiga men den är gjord för att användas med och utan axelband så det ska inte spela någon roll. Ska inte nä men det gör det! Jag använder inte denna tunikan för axelbanden är trasiga och utan axelbanden är det toklätt att jag flashar mig. Jaja lugn och fin nu, jag har BH på mig så det är inte någon barnförbjuden flashning bara opassande och pinsam. Så snälla kära kollegor kan ni liksom typ ignorera mig idag? Och om Micke kunde vara snäll och sitta med ryggen mot mig hela dagen så lovar jag att sitta på min plats med näsan mot datorn stirrandes ut genom fönstret så kanske det går bra idag.

20120629-065946.jpg

20120629-070102.jpg

Oh no! Det är ju fredag idag! Fredagsfrulle! Ja ja, kära kollegor risken för pinsamheter ökade markant nu.
Kan man skratta åt sig själv så har man mycket att skratta åt, det kommer jag bevisa idag! Haha

2 kommentarer

  1. Alltså, i filmerna…har aaaalla tjejer på catwolken mattejp som håller kläder och div utstickande kroppsdetaljer på plats 😉 Jenny får väl hjälpa till att klistra dig på plats så det inte behöver bli the friday-frullen-for-ever-minne *fniss*

  2. Fredagsfrulle! Du har nog världens bästa jobb. 🙂
    Du är inte ensam om att vara förvirrad tror mig, hihi.
    Ha en fin dag nu. Och hoppas du kan sticka ut näsan på lunchen och njuta av vädret.
    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.