Fredagsmys med bästa Sean

20121026-202830.jpg

Så har vi äntligen hamnat i soffan. Trött, sliten och inte alls taggad på att fara på rally imorgon. Jag vet att det blir trevligt när vi kommer iväg men jag vill ha sovmorgon någon gång!
Varm choklad, pepparkakor och clementiner ska absolut med i picnickorgen.

Så har vi insett idag att det blir en kall vinter för Vincent för hans vinterkläder passade inte medan Alfred kommer ha en varm vinter för han har tre uppsättningar. Får bli en tur till Väla på måndag, stora shoppingturen. IKEA, ToysRus och PoP är ett måste och jag ska försöka hitta en vinterjacka till mig själv också. Ja och ett par handskar för mina älskade skinnhandskar är borta, kan inte hitta dom någonstans.

Nä nu är mina kompisar Ben & Jerry lagom varma för att vilja leka. Vi är ett gäng här som hänger i soffan jag, Kärleken, Ben & Jerry och James Bond Sean Connery.

20121026-202855.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.