Fuffeland

Idag ska vi, jag och Kärleken, bli Fuffefierad som Emma brukar säga. Vi ska vandra i de vackraste av äppelträdgårdar och få se hur det går till med helheten där nere i Fuffeland. Kniv-Henrik ska vara där och visa hur man ja vad hette det nu igen när man skapar nya äppelplantor?!  Ympa, just det ja! (Tack Emma!) Vi ska få smaka på nyheter, titta in bakom kulisserna. Ja ha en härlig dag helt enkelt.

Ja det är ju inte bara jag och Kärleken, så väl känner inte jag Fuffe – än. Haha Det är en bloggeritjofräjs så där kommer väl vara samma människor typ som förra gången minus Emma för hon laddar inför Formex plus att hon känner Fuffe bra mycket bättre och behöver inte vänta på något bloggeritjofräjs. Haha

Jag ser framemot det. Jag älskar Kivik, jag brinner för skånsk turism och äppelträdgårdar får mig alltid att tänka på barndomens somrar tillsammans med farmor och farfar. Det kommer bli en bra eftermiddag.

Barnen ska lämnas till mina älskade ( ) där dom ska sova över så Kärleken och jag får en kväll för oss själva. Vi har lite planer på att äta på Buhres om inte Fuffe bjuder på mat. Kanske stannar vi och handlar med oss något hem från Buhres. Oavsett hur vi gör så kommer vi få en mysig kväll för oss själva. 

Jag ska även hinna doppa tårna i iskallt hav och fotografera i mängder.

Det kommer bli en fin dag idag!

 

Älskade lavendel!
 

(Kärleken fick ett samtal från sin chef. Idag, nästsista semesterdagen när vi ska till Kivik, måste han rycka in och jobba! Kärleken hävdade å det bestämdaste att det bara skulle ta 2 minuter det var ju bara en knapp att trycka på. Nu har han varit borta i 20 minuter! Kärleken hävdade å det bestämdaste att det inte var några problem att sticka till jobb i sina ljusbeiga shorts. Han jobbar som svetsare/robotprogramerar för Husqvarna!
Jomensåatt) 

 

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.