Fullt normalt

När andra småbarnsföräldrar varvar ner med ett glas vin, när andra börjar gå ut för att festa, när andra väntar på att bio-filmen ska börjar, när andra klär upp sig och skålar i bubbel. Ja då kavlar vi upp ärmarna och ger gamla möbler lite kärlek och omtanke. Fullt normalt.

20130406-205711.jpg
På Instagram (msemschen) visade jag igår ett skrivbord som jag föll för hos syster igår. Eftersom syrran redan har ungefär sjuttiofemtusenmilijarders gamla vackra ärvda möbler så tyckte hon att jag kunde ta skrivbordet om jag ville. Perfekt till Vicces rum, tänkte jag. Sen visade Malena på Instagram en vacker plats där hon bloggade ifrån. Ungefär där bestämde jag mig för att snuva min förstfödde på ett skrivbord. Ja nu blir det en blogghörna i sovrummet istället. Schysst morsa man är. Höhö
Kontorsstol, ja det kan ju vara bra att ha något att sitta på. Kan bli lite väl utvecklade rump-, mag- och lårmuskler annars. Haha. Vad skulle jag ha för stol? Jo just det ja! I förrådet har det stått en stol sen vi flyttade hit för 2 år sen, ja den stod i förrådet i lägenheten också. Den fick åka in! Den passar perfekt! Där är bara en liten detalj som behövs åtgärdas. Där är ingen sittbräda/yta Tur att Kärleken min är en händig och uppfinningsrik man!

20130406-210737.jpg
Nu ska både skrivbord och stol få en vit färg, så där så det inte ser nymålat ut. Åh vad jag längtar tills min blogghörna är klar!
tror jag får köpa en TV till Kärleken att ha i sovrummet för jag kommer vilja spendera många timmar där inne.

6 kommentarer

  • Tack men jag kan inte ta full cred för detta då det är Kärleken som målar. Jag är verkligen inte bra på att måla. Haha
   Så fort allt är klart och jag har piffat det som jag vill så kommer det på bloggen.
   Kram

  • Man får ju liksom göra det bästa av det man har. Ett större hus ligger högt på önskelistan men inte i plånboken. Haha
   Tack för inspiration!
   Kram

 1. Åh, det kommer bli toppen. Jag fixade nyligen en lite blogghörna här hemma och jag älskar att sitta där =)

  Och du Emma, tack för dina fina ord inne hos mig. Du gör mig alltid lite gråtmild med dina snälla kommentarer. I torsdags hulkade jag i telefon på tåget hem “Jag ska aaaaaaaldrig mer åka någonstans igen” men nu när du skriver så fint så måste jag ju det såklart 😉 Tack!

  KRAM <3

  • Men fina du! Klart du måste åka! Skratten och kärleken du får är så mycket värda att du måste. Smärtan finns ju där även om du bara sitter hemma i soffan eller? Välj det positiva!
   Kram & kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.